2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk eTwinning Projemiz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Aysel Özgüneş'in yürütücü olarak yer aldığı "Wood is Good" adlı eTwinning Projemizin çalışmaları başlamıştır.

12.12.2023 249

Bu proje ahşabın incelenmesi yoluyla sürdürülebilirlik konusunu ele alıyor: nereden geldiği, nasıl yapıldığı, nasıl kullanılabileceği (sanatta, teknolojide, mimaride vb.) ve hepsinden önemlisi nasıl yeniden kullanılıp geri dönüştürülebileceği.

Amaçlar:

Öğrencilerin ahşabın zenginliğini tanımalarına yardımcı olmak;

farklı iletişim dilleri ve doğrudan deneyimler kullanarak öğrencilerin çevreye saygı konusunda farkındalıklarını artırmak;

öğrencilerin sürdürülebilirlik, özellikle döngüsel ekonomi konusunda yeterlilikler geliştirmelerini kolaylaştırmak.

Bu şekilde yabancı dil iletişim becerilerini ve iletişim ve ifade aracı olarak BİT kullanımını geliştirirler. İşbirliği ve ortak kültürel karşılaşmalar öğrencilerin ufkunu genişletecek ve projenin disiplinlerarası yapısı temel becerilerin geliştirilmesine yardımcı olacaktır.

12-12-2023